< - inici
SERVEIS PROFESSIONALS
laboral
tècnics
serveis professionals integrals
relacions laborals
experts

Dins dels serveis professionals integrals que ofereix Temple Grup Consultors en l’Àrea Laboral, ens dediquem a l’assessorament i la gestió d’empreses i particulars en tots els àmbits relacionats amb les relacions laborals i els recursos humans.

El fet de formar part d’una consultoria professional ens dóna l’oportunitat de comptar en el nostre equip de treball amb una Àrea Jurídica pròpia i amb tècnics i experts en diverses àrees, com són la Fiscal o la Comptable.

En l’àmbit empresarial, el nostre equip treballa en la confecció de nòmines, contractes, altes i baixes, i rebuts salarials. Ens ocupem de la presentació de models a les administracions i acompanyem en la presa de decisions en matèria de recursos humans, tot assessorant el client i oferint-li les millors opcions i estratègies per a cada cas.

En l’àmbit particular, elaborem estudis i sol·licituds de prestacions i pensions, i assessorem en recursos i reclamacions. Realitzem tot tipus de tràmits i consultes relacionats amb l’àmbit laboral i també amb estrangeria.

Cap de l'Àrea: Anna Casassayas